04 februari, 2012

Fortfarande kallt.


Hej på er alla som tittar förbi här hos mig. 
Som sagt så är det fortfarande kallt här hos 
mig. Nu är klockan snart halv tolv på natten 
och sist jag tittade på termometern så låg 
tempraturen på ca 16 minus grader celsius.
Men enligt väderlekstjänsten så ska det bli 
mildare framemot måndag. 

För sjutton vi är inne i februari och det är först 
nu det blir så här kallt. Å någon snö finns inte 
här i Örebro där jag bor. Har knappt funnits någon 
under hela vintern. Ok visst har det kommit snö 
men en eller två dagar efteråt så var den borta. 
Så det är en väldigt stor skillnad mot förra vintern, 
då kom snö tidigt och låg kvar och då var det 
kallt länge.Usch det var riktigt skönt att få 
"gnälla" av sig lite. ;-)

Kram och varmt välkomna tillbaka 
till mig igen.

7 kommentarer:

Kim sa...

Jag gillar inte kylan, men jag är glad att det är kallt å att det är väldigt kallt, för mig innebär det att jag slipper vara sjuk, mer än det vanliga skiten, jag slipper massa virus om å om igen pga kylan, den dödar nämligen virus å infektioner... Så trots att jag inte gillar att det är så kallt, älskar jag att vara "normalt" frisk
*kramiz*
Tänk på det så vännen....

Min egen hälsoresa sa...

Och jag frågar om du hade föredragit att det var slaskigt och mulet. Februari är ju ändå februari och inte ngn av vårmånaderna.
Nåja, hursohelst så hoppas jag att du haft en toppen helg och att humöret ändå är på topp! :) Kram

Sussie B sa...

Kim:
Dig kan jag verkligen förstå om du föredrar kylan. Efter att du flyttade ner till södern så har du haft den ena förkylningen efter den andra. Nästan något hela tiden. Du skulle kanske flytta upp igen där du åtminstone var någotlunda frisk. Å jag och dina andra vänner skulle bli så glada om du gjorde det. :-) Tror även dom saknar "spralliga" & "pigga" Kim.
KRAM

Sussie:
Visst kan det vara härligt med snö och kyla...men nu längtar jag efter dom första snödropparna, krokusen och alla dom andra vårblommorna. Våren är nog min favorit årstid. För det är så härligt att se när buskar och annat knoppar sig och slår ut. Och slippa bekymra sig om det går att cykla i morgon eller inte.
Dom enda jag tycker synd om är barnen som vill leka ute i snön. Minns själv hur roligt det var med snö när jag var liten.
KRAM

Kim sa...

Tack vännen!
Jo helt klart saknar jag er, men som jag sa, hur ska jag få en arbetsgivare som jag har nu, om acceptera att jag är sjuk så ofta som jag är.. jag har ju inte samma person längre, har ju min grundsjukdom, den styr mycket av mitt liv nu mera, tyvärr =( *kramiz*
(längtar tillbaka)

Min egen hälsoresa sa...

Ja, det är fint med våren. Men en sak jag reagear på när det gäller vintern som jag tycker är negativ är ju att man aldrig ser några barn ute numera som åker pulka, skridskor och bygger snögubbar. Så som vi alltid gjorde som barn! Trist! Barnen nuförtiden har ju ingen riktig barndom kan jag tycka...
Kram

Sussie B sa...

Håller med dig och dom verkar vara mer frysna eftersom dom hellre håller sig inne. Det är väl datorer och tv som hägrar. Hur var det med din dotter var hon ute i snön och lekte?
Mina tre bonusbarn var ute i snön och dom är över tjugo år nu.
KRAM

Min egen hälsoresa sa...

Jag brukade dra runt gumman min på pulka i Hagaparken och så brukade vi leta upp backar att åka pulka i. Jag gillar ju att vara utomhus som du vet. Hennes dagis var ganska bra på att vara ute med barnen varje dag och även gå till pulkabackar och tex så åkte de skridskor med barnen i Kungsträdgården. :)
Så det tycker jag var bra.
Det är hemskt tycker jag att dom sitter framför datorerna som barn redan och spelar tv-spel mm istället för att träffas och leka med varandra. Vad tycker du?
KRam